All I want for X-mas is…art?

Nyhet

All I want for X-mas is…art?

– Vi synes dette er årets julegaveidé, men den passer nok ikke for alle, sier Camilla Gjerset i Go Good.

Good Decoration er et konsept for fornybar kunst, foto og dekorasjon i hjemmet – og en unik mulighet for deg som er lei av å gi bort fysiske julegaver.

Foto: Tonje Thygesen for Go Good


– I stedet for å gi bort enda flere ting til folk som allerede har for mye, kan du gi dem tilgang til et univers av kunst og bilder som de kan bytte ut når de føler for det. Hver gang noen bytter ut et bilde, sørger vi for at andre får glede av det, sier Camilla Gjerset.

Foto: Tonje Thygesen for Go Good


Ambisjonen er å utvikle forskjellige løsninger som passer for ulike behov og lommebøker.

– Fellesnevneren er at det skal være enkelt og bærekraftig å fornye seg – uavhengig av hva slags kunst, foto og dekorasjon man trives med, sier hun. 

Vil aktivere ubrukt og lite tilgjengelig kunst
Kunstkonseptet til Go Good har blitt til som et resultat av et ønske om å gi flere tilgang til attraktiv kunst som enten ikke er i bruk – eller er utilgjengelig for mange. 

– Mengder av kunst og foto står ubrukt mellom utstillinger, mange unge talenter får aldri vist frem sine bilder og dessuten er det mange som har loftet fullt av bilder de ikke bruker. Nå vil vi la andre få glede av kunst som ikke er i bruk, samtidig som eierne kan tjene penger på å leie den ut, forteller Gjerset.

Foto: Tonje Thygesen for Go Good


Førstemann til mølla – registrer deg nå
For å sikre at løsningene treffer best mulig, utvikler Go Good konseptene sine i samarbeid med sine medlemmer.

– Nå trenger vi hjelp av 50 skapende mennesker som har lyst til å dele sine ønsker og behov med oss. De første som registrerer seg får en unik mulighet til å forme julegaven sin, så den tilfører hjemmet deres akkurat de elementene de drømmer om, sier Gjerset, som tilføyer: 

– Hvis du skal gi bort kunstmedlemsskapet i julegave til andre enn deg selv, får du et spesialdesignet medlemsbevis som passer perfekt under treet. Og husk det er førstemann til mølla-prinsippet som gjelder, så det lønner seg å være rask. 

Registrer din interesse her:

Sist oppdatert: 18.01.2020, 5:02 am