Inspirerende arbeidsmiljø til leie

Nyhet

Inspirerende arbeidsmiljø til leie

Preben Carlsen, onsdag, 23.10.2019

Nå kan bedriften din redusere innkjøpskostnader og klimaavtrykk ved å velge fornybare kontorinnredninger fra Go Good.

Små og mellomstore bedrifter opplever ofte at innkjøp av nye kontormøbler er utfordrende for selskapets økonomi. Dessuten legger innredningsarbeidet beslag på unødvendig mye tid og ressurser. 

– Jeg har bygget opp flere selskaper i løpet av de siste årene, så jeg vet nøyaktig hvordan det føles å risikere likviditeten sin for å gå til innkjøp av nye møbler, pusse opp og utvide – bare for å måtte gjøre alt på nytt når man har vokst ut av lokalene sine. Derfor har vi utviklet et konsept som gir bedrifter tilgang til et inspirerende arbeidsmiljø uten at de må investere i egne møbler, sier Preben Carlsen, daglig leder og grunnlegger av Go Good.

Komplette løsninger – skreddersydd for din bedriftskultur
Bedriftsmedlemskapet er spesielt utviklet for små og mellomstore bedrifter som utvikler seg raskt. For disse selskapene er tid en verdifull ressurs. Derfor har Go Good lagt vekt på enkelhet og komplette løsninger.

– Vi håndterer alt fra oppussing, flytting, innredning, vedlikehold og løpende oppgradering av unike omgivelser skreddersydd for din bedriftskultur. Dessuten sørger vi for at de gamle kontormøblene dine får et nytt liv – hos noen andre, sier Carlsen.

“Våre løsninger er et godt bevis på at bedriften din tar miljøet på alvor..”

Preben Carlsen, grunnlegger av Go Good

Frihet fra eierskap gir økt fleksibilitet og positivt klimabidrag
Har bedriften behov for større eller mindre innredningsløsninger etter hvert som organisasjonen utvikler seg, tilpasser vi oss løpende bedriftens behov – enkelt, fleksibelt og effektivt. Dessuten har Go Good utviklet et konsept som er tuftet på ombruk og miljøvennlige valg.

– Våre løsninger er et godt bevis på at bedriften din tar miljøet på alvor. Hvert år kastes det nemlig 10 millioner tonn møbler i Europa. Det fører blant annet til 3-5 ganger så store klimagassutslipp som hele Oslo by hvert eneste år. Når vi også vet at de fleste bedrifter kaster møblene sine lenge før de er utslitt, er potensialet for bedre ressursutnyttelse er enormt – og det potensialet vil vi realisere sammen med våre medlemmer, sier Preben Carlsen.

Sist oppdatert: 18.01.2020, 5:01 am