Vi bruker informasjonskapsler

Good Work bruker cookies for å gi den en god brukeropplevelse. Ved å bruke GoGood godtar du vår cookie-erklæring.

Les mer
/
Jobb hos oss

Jobb hos oss

Vårt ambisiøse mål er å utkonkurrere forbruksøkonomien innen 2030 ved at våre løsninger gjør ombruk til det naturlige og mest attraktive valget for folk flest. For å få det til trenger vi enda flere smarte og motiverte folk som er drevet av å løse store, viktige og interessante problemer i stor skala.

Overforbruk er et av de største problemene i verden. For å løse det utvikler vi en digital plattform for å kunne tilby moderne ombruksløsninger som er bedre, like rimelige og mer bærekraftige enn alternativene i dagens forbruksbaserte varehandel.

Vi har dårlig tid, og oppgavene vi skal løse er mange. Derfor er vår ambisjon å utkonkurrere forbruksøkonomien innen 2030. Da skal vi ha utviklet attraktive og lønnsomme ombruksløsninger innen en rekke ulike produktområder slik at ombruk er det naturlige valget - det bærekraftige og økonomiske valget - for folk flest.

For å lykkes er vi avhengige av å jobbe sammen med de aller beste folkene. Derfor søker vi nå etter flere smarte og motiverte kollegaer som vil være med og løse noen av de største, viktigste og mest hårete problemene i verden.

Hos oss i GoGood får du jobbe med dedikerte, fremoverlente og ambisiøse kollegaer i et internasjonalt og mangfoldig miljø, som som jobber i kryssfunksjonelle team ved hjelp av moderne produkt- og teknologitilnærminger.

Ting vi er opptatt av å levere til våre folk:

  • hårete problemer som er vel verdt å løse

  • konkurransedyktige betingelser

  • gode utviklingsmuligheter karrieremessig og personlig

  • fantastisk  arbeidsmiljø som kombinerer sterkt fokus på mennesker og stor grad av fleksibilitet, tillit og mangfold, med hårete ambisjoner og prestasjoner på det høyeste nivået.

Noe for deg? Ta kontakt, så tar vi en kaffe!


Dette ser vi etter akkurat nå: