Blir du med å utvikle morgendagens ombruksbutikk?

Nyheter

Blir du med å utvikle morgendagens ombruksbutikk?

I samarbeid med Oslo kommune og en rekke andre selskaper skal Go Good utvikle morgendagens ombruksbutikk. Nå inviterer de alle som vil være med å løfte frem de beste løsningene fra ombruksøkonomien til et åpent møte om partnerskap.

Go Good er et norsk oppstartsselskap som utvikler en markedsplass for tjenester med ombruk inkludert. Selskapet smyglanserte før jul og er allerede i gang med å levere skreddersydde interiørabonnement som gir brukerne fleksibilitet til å bytte ut møbler ved behov og trygghet om at møblene de leverer tilbake får et nytt liv hos andre. 

– Ambisjonen vår er å utvikle en ombruksøkonomi som er konkurransedyktig med forbruksøkonomien. En av de viktigste oppgavene vi må løse for å lykkes, er å utvikle en varehandel med et system som er designet for å gi produkter lang levetid. Det krever blant annet at vi må få på plass en verdikjede som inkluderer innbytte, reparasjon, redesign, resalg og nye forretningsmodeller som leie og abonnement, sier Preben Carlsen, grunnlegger og daglig leder i Go Good AS.  

Good Space – en fellesarena for læring, demonstrasjon og utstilling
Nå inviterer Go Good alle som ønsker å lære om, utvikle og tilgjengeliggjøre ombruksløsninger til å delta i et samarbeid om å innholdsfylle Good Space, som skal bli en åpen møteplass, butikk og utstillingsvindu for det beste innen ombruk i Norge. 

– Å endre varehandelen er en stor jobb – og vi kommer aldri til å klare det alene. Derfor inviterer vi alle som brenner for bærekraft til et felles løft for å synliggjøre alt det spennende som rører seg innen ombruksøkonomien – for det er ingen tvil om at det bobler bra om dagen, sier Carlsen. 

Good Space er åpent for alle som har et ønske om å tilgjengeliggjøre, selge eller leie ut bærekraftige produkter og tjenester i et kuratert butikkmiljø drevet av folk med kommersiell bakgrunn og et kompromissløst fokus på kvalitet, inspirasjon og service. I første omgang gjennomføres prosjektet som en pilot med fokus på interiør og mote i et attraktivt butikklokale i umiddelbar nærhet av Karl Johan.

Lyst til å bidra? Meld deg på her! 
Vil du vite mer om Good Space kan du melde deg på informasjonsmøtet på tirsdag 10. mars fra kl. 9.00–10.30 i Torggata 15 i Oslo sentrum ved å fylle ut skjemaet nedenfor.

Hvis du har andre spørsmål eller henvendelser, kan du sende en e-post til Preben Carlsen på preben@gogood.no eller ringe ham på tlf. (+47) 906 83 044.