Kortidsleie av hjemmekontor med ombruk inkludert

Nyheter

Kortidsleie av hjemmekontor med ombruk inkludert

Nå kan du leie alt du trenger for å få hjemmekontor-hverdagen til å gå opp. For å unngå å ende opp med møbler du ikke har bruk for når livet går tilbake til normalen, har vi på satt sammen fleksible kortidsleie-løsninger som du kan få levert hjem i løpet av få dager – med ombruk inkludert.

I en tid hvor både arbeidsdagen og familiehverdagen er snudd på hodet og hjemmeskole og barnehage må kombineres med jobb i en og samme bolig, er det viktigere enn noen gang å legge forholdene til rette for at både arbeids- og familielivet skal gå i hop.

Har du et rom i boligen din, som kanskje ikke brukes så ofte, kan vi hjelpe deg med å få på plass et fullverdig hjemmekontor – så lenge du trenger det. Foto: Tonje Thygesen.

For å gi alle som trenger det en hjelpende hånd, har vi satt sammen tre enkle hjemmekontorpakker med ombruk inkludert. Løsningene er spesielt utviklet for å hjelpe personer og selskaper gjennom de krevende ukene og månedene som kommer. Alle leieavtaler kan derfor avsluttes så snart corona-viruset er under kontroll og forholdene går tilbake til normalen. 

Vi har satt funksjon i førersetet denne gangen, så løsningene vi tilbyr er relativt enkle og tilpasningsmulighetene for stil og uttrykk er satt til et minimum.

Enkel og funksjonell løsning for deg som trenger litt arbeidsro i hjemmet, men ikke har plass til et fullverdig hjemmekontor. Foto: Tonje Thygesen.

Pakke 1 – Integrert hjemmekontor: Ivaretar de grunnleggende behovene du bør ha på plass hvis du skal jobbe hjemmefra over tid. Inneholder en god kontorstol, utleggbar bordplate som gir gode arbeidsflater når du trenger det og ellers kan ryddes bort. Alt kommer sammen med en lampe som gir deg godt arbeidslys. Pakken passer spesielt godt for de med liten plass, men stort behov for smarte løsninger.

Leiepris per uke: kr. 450,-
Etablering og transport: kr. 1200,- 

Pakke 2 – Kontorkrok for bedre arbeidsro: Løsningen for deg som gjerne vil ha en egen kontorkrok som du kan stikke deg bort i når du trenger ro til å konsentrere deg når du jobber hjemmefra. Inneholder en god kontorstol, et lite arbeidsbord, ekstern skjerm og en lampe som gir godt lys. 

Leiepris per uke: kr. 700,-
Etablering og transport: kr. 1200,- 

Pakke 3 – Fullskala hjemmekontor: Løsningen for deg som har et eget rom du vil gjøre om til et ordentlig hjemmekontor i en kortere eller lengre periode. Inneholder en god stol, et arbeidsbord med gode flater, ekstern skjerm, arbeidslampe, et enkelt oppbevaringsmøbel og en flyttbar  whiteboard-tavle for deg som har behov for å få oversikt over egne tanker og ideer – også når du jobber hjemmefra. 

Leiepris per uke: kr. 950,-
Etablering og transport:
kr. 1450,- 

Tilbud 4 – Hjemmekontor-rådgivning på nett: Vi er fortsatt i oppstartsfasen, så foreløpig leverer vi bare til kunder i Oslo og omegn. Hvis du bor i andre deler av landet, kan du likevel få hjelp til å skape en bedre løsning hjemme hos deg. Alt du trenger å gjøre er å booke en online-time med en av våre interiørrådgivere så kjører vi en digital befaring og følger opp med konkrete råd om tiltak du enkelt kan utføre på egenhånd.

Online-interiør-rådgivning med gjør det selv-manual og tiltaksliste: kr. 1000,-

Tilbud 5 – Pakketilbud for mange ansatte: Er du en arbeidsgiver som ønsker å gi mange ansatte muligheten til å oppgradere sine arbeidsforhold i en krevende periode, anbefaler vi deg å velge dette alternativet. Vi kontakter deg så fort vi hører fra deg for å kartlegge antall ansatte og hvilke løsninger som er mest aktuelle. Deretter setter vi opp et pakketilbud og er klare til å levere på få dager.

Vår interiørekspert, Camilla Gjerset, og teamet hennes, er klare til å være med deg hjem på online-befaring for å hjelpe deg med enkle, men viktige grep, som gjør det enklere å få familie- og arbeidshverdagen fra hjemmet.

Vi tar forholdregler for å forebygge smittespredning
For å forebygge smittespredning av covid-19-viruset tar vi alle nødvendige forholdsregler. Våre ansatte, og samarbeidspartnere, vil ved det minste tegn til forkjølelse eller milde luftveissymptomer, holde seg hjemme. De sørger for god håndhygiene, og bruker hansker når de håndterer alle møbler og gjenstander. Når vi leverer kontorpakkene hjemme hos deg vil vi pga. risiko for smittespredning, dessverre ikke kunne bære dem inn i boligen din. I stedet plasserer vi dem utenfor døra, ferdig montert, men du må plassere dem der de skal.