Nå kan du tjene penger på møbler du ikke bruker – eller bare vil bli kvitt

Nyhet

Nå kan du tjene penger på møbler du ikke bruker – eller bare vil bli kvitt

Nå kan du spare lagringsplass og tjene penger på møbler og interiør som ikke er i bruk ved å leie dem ut så lenge du vil – eller kvitte deg med dem en gang for alle.

Go Good gjør det enkelt å la andre få glede av dine møbler og interiørprodukter samtidig som du sparer lagringsplass, miljøet og kan tjene penger på å leie dem ut. 

– Nå trenger du ikke lenger bruke tid på å kaste, gi bort eller selge gamle møbler og interiørprodukter. Vi håndterer vi hele jobben, slik at du kan prioritere viktigere ting og få et månedlig beløp rett inn på konto, sier Preben Carlsen, daglig leder i Go Good. 

Foto: Tonje Thygesen for Go Good


Henter på døra – uten at du må betale for det
Go Good henter produktene dine på avtalt sted, sørger for å leie dem ut og leverer dem tilbake til avtalt tid – uten at du må betale for transporten.

– Alt som kreves er at du beskriver produktene du vil leie ut på et enkelt skjema. Deretter går ekspertene våre gjennom produktene og kontakter deg med et tilbud, så lenge møblene er i god nok stand, sier Carlsen, som presiserer at man kan velge om man vil ha tilbake møblene etter avsluttet leieperiode eller ikke.


Løser flyttefloka – håndterer alt
Go Good har gjennomført undersøkelser som indikerer at folk som eier egen bolig kvitter seg med hele 40 prosent av alt de eier når de bytter bolig. Dermed blir friksjonen stor og avfallsmengden massiv.

– Flytting og større fornyelsesprosesser i hjemmet er ikke bare en utfordring for miljøet, men også en prosess som tar enormt mye tid, koster penger og oppleves frustrerende for alle det gjelder. Hvis du er på flyttefot kan vi håndtere hele flytteprosessen for deg – og samtidig sørge for at de tingene du vil kvitte deg med kommer til nytte hos andre, sier Carlsen.

Fordeler ved å leie ut via Go Good

  1. Tjen penger på ting du ikke bruker: Lei ut kvalitetsproduktene du ikke bruker og få månedlige inntekter av at andre får glede av dem. Du får en fast utbetaling hver måned så lenge tingene dine er i bruk. Jo flere ting du leier ut, jo mer tjener du i både kroner og bodplass spart.

  2. Frigjør plass: Få hjelp til å spare verdifull oppbevaringsplass i boder, skap, loft og kjeller ved å leie ut tingene dine når de ikke er i bruk.

  3. Behold eierskap: Du beholder eierskapet til produktene du leier ut og får dem tilbake når du trenger dem.

  4. Rettferdig verdisetting: Vi verdsetter og priser hvert produkt og gir deg et tilbud på utleiepris. Som betaling tar vi en andel av leieinntektene etter å ha trukket fra direkte kostnader som transport og rengjøring.

  5. Spar miljøet: Bidra til å redusere overforbruk ved å gi andre tilgang til de tingene du ikke bruker. På den måten sparer du miljøet og tjener penger på en gang.

  6. Enkelt og tidseffektivt: Vi kuraterer hele prosessen mellom produkteier og bruker og gjør det sømløst, enkelt og tidsbesparende å leie ut produkter som ikke er i bruk.

  7. Rengjøring inkludert: Vi sørger for at tingene du leier ut friskes opp og rengjøres før de returneres til deg når avtaleperioden er over, men vanlig bruksslitasje må du regne med.

  8. Produktgaranti: Velg vår produktgaranti og vær trygg på at vi reparerer eller erstatter produktene du leier ut hvis de går i stykker.

  9. Gledelig gjensyn: Når avtalen utløper returnerer vi produktene hjemme hos deg til avtalt tid uten at du trenger å tenke på noe annet enn å være hjemme når vi kommer.

  10. Flytte- og ryddehjelp: Skal du flytte, har du arvet eller er i en livssituasjon som gjør at du må håndtere store volumer av ting? Vi kan håndtere alt for deg, hvis du lar oss håndtere utleie av alt du ikke trenger.

Sist oppdatert: 18.01.2020, 5:02 am