Vi bruker informasjonskapsler

Good Work bruker cookies for å gi den en god brukeropplevelse. Ved å bruke GoGood godtar du vår cookie-erklæring.

Les mer
/
Om oss

Om oss

I GoGood jobber vi for å utvikle en ombruksøkonomi som skal utkonkurrere forbruksøkonomien innen 2030.

Vår løsning består av en digital plattform som setter sammen enkeltprodukter til helhetlige løsninger og leverer dem med ombruk inkludert. Det betyr at vi tar ansvaret for produktene vi leverer gjennom hele livsløpet – og at kundene våre ikke lenger må håndtere ombruk, vedlikehold, reparasjon og avhending på egenhånd.

Vi har gått konkret til verks med kontorinnredning som første satsingsområde. Bare i Norge er kontormøbelmarkedet på over 4 milliarder i året, og vi kaster 140.000 tonn møbler til en verdi av 400-500 millioner hvert år. Slik kan det ikke fortsette, og derfor har vi utviklet Good Work – en unik tjeneste som leverer kontorinnredning med ombruk inkludert. Med en sømløs kundeopplevelse som håndterer hele prosessen – fra kundebehovet oppstår til løsningen er installert, brukt, oppdatert, avhendet og ombrukt – har vi utviklet en tjeneste som gjør kontorinnredning enklere, bedre, rimeligere og mer bærekraftig for kundene våre, klimaet og miljøet.

Good Work er den første tjenesten vi ruller ut på plattformen vår, men vi er allerede i gang med å utvikle Good Living, en løsning for hjeminnredning med ombruk inkludert. Så planlegger vi å utvikle nye løsninger for andre produktkategorier med stort behov for ombruk, som for eksempel Good Electronics, Good Sports, Good Fashion og Good Kids.

I løpet av de to siste årene har vi kommet langt i utviklingen av moderne ombruksløsninger, produkter og tjenester. Med offentlig støtte på over 15 millioner fra Forskningsrådet, Innovasjon Norge og Oslo kommune, partnerskap med aktører som Flokk, Aarsland, Ope, Norsk Gjenvinning, Glomma Industrier, Hannah Nordh, Renovasjons- og gjenvinningsetaten i Oslo, NORSUS - Norsk Institutt for bærekraftsforskning, Norsk Regnesentral og OBOS er vi nå klare for å levere kontorinnredning i stor skala. Samtidig jobber vi med å utvikle nye løsninger for andre produktområder som har behov for attraktive ombruksløsninger.

Kontakt oss

Hvis det er noe du lurer på, har lyst til å diskutere oss eller spørre oss om så finner du kontaktinformasjonen du trenger her.

Kundehenvendelser

Avtal uforpliktende møte

E-post: [email protected]

Telefon: (+47) 906 83 044

For samarbeidspartnere, media og investorer

Preben Carlsen, CEO og grunnlegger

E-post: [email protected]

Telefon:  (+47) 906 83 044