Om oss

Vi leverer tjenester med ombruk inkludert.

Om oss

Vi er GoGood

GoGood er et norsk oppstartsselskap som jobber for å gjøre ombruksøkonomien konkurransedyktig med forbruksøkonomien. Derfor har vi utviklet en plattform som gjør det enkelt, behagelig og inspirerende å ta gode valg med ombruk inkludert. Vi begynner med kontor- og hjeminnredning, men ambisjonen er å utvikle moderne ombruksløsninger innenfor områder som mote, barneutstyr, sport og elektronikk. Her kan du lese mer om hva vi kan gjøre for deg.

Om oss

Med ombruk inkludert

Overforbruk er den største årsaken til klimaendringene i verden. For å løse problemene vi står foran må vi utvikle ombruksløsninger som er minst like gode som de vi er vant til når vi kjøper noe nytt. GoGood utvikler et system som gjør det mulig å levere kvalitet med ombruk inkludert. Dermed kan du kan være trygg på at produktene vi leverer er laget for å leve lenge – og at vi gjør vårt ytterste for å vedlikeholde, reparere og restaurere dem så levetiden går opp og klima- og miljøavtrykket går ned.

Om oss

Good Work

Good Work er en tjeneste for bedrifter som ønsker et inspirerende arbeidsmiljø uten å måtte bruke store summer på innkjøp av møbler. Vi håndterer alt fra innredning, oppussing og flytting til vedlikehold og løpende oppgradering av unike omgivelser som vi har skreddersydd for din bedriftskultur. Alle løsninger blir levert med ombruk inkludert, så hvis du velger Good Work beviser du også at bedriften din tar klimautfordringene på alvor.

Om oss

Good Living

Når vi utvikler interiørløsninger er det noen av de fremste interiørekspertene i Norge som står bak. Fremfor å la seg begrense av tradisjonelle stilgrupper, har vi utviklet en metode som ivaretar din personlige stil. Vi opererer med en eklektisk tilnærming til stil, utforsker dine behov og trekker dem med oss i arbeidet med å designe en komplett løsning skreddersydd for dine drømmer og behov – alltid levert, med ombruk inkludert.

Om oss

Good Help

Innredning, oppussing og flytting går hånd i hånd. Ofte blir både en fornyelsesprosess både dyr, tidkrevende og frustrerende. Dessuten går det ofte hardt utover miljøet. Vi gjør det enkelt for deg å ta bærekraftige valg. Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hva du trenger hjelp til når du skal innrede, pusse opp eller flytte, så gir vi deg et helhetlig tilbud på jobben, setter sammen unike ombruksløsninger og håndterer alt det praktiske så miljøvennlig som mulig.

Om oss

Bli kvitt gamle møbler – enkelt og effektivt

De fleste har behov for å fornye hjemmet eller kontorlokalene sine med jevne mellomrom. Enten det er snakk om flytting, oppussing eller innredning fører det ofte til at store mengder fullgode produkter blir kastet. Vi er alltid på jakt etter brukte kvalitetsmøbler. Ta kontakt så hjelper vi deg med å gi dem et nytt liv hos andre.