Good Living

Good Living

Good Living gir deg tilgang til unike kombinasjoner av stuemøbler, tekstiler og tilbehør skreddersydd for dine drømmer og behov. For et fast månedsbeløp gjør vi det enkelt for deg å tilpasse og oppdatere stuen din etter hvert som du trenger fornyelse.

Good Living
Stueløsninger du kan leve med

Stueløsninger du kan leve med

Velg hva du liker og hvilke behov du har så setter våre interiøreksperter sammen en helhetlig stueinnredning som passer for deg. Denne retro-løsningen med spisebord, 6 spisestoler, 2 og 3-seters sofa, 1 lenestol og en lampe er et eksempel på hva vi kan levere.

Priseksempel: 1100,-/mnd

Spiseplass og kjøkken for alle behov

Spiseplass og kjøkken for alle behov

Få tilgang til unike kombinasjoner av kjøkkenløsninger, spisestuemøbler og tilbehør som er satt sammen spesielt for dine drømmer og behov. Denne nordiske spiseplassen med stort spisebord, ti spisestoler og to oppbevaringsenheter gir deg et lite inntrykk av hvor fint det kan bli.

Priseksempel: 650,-/mnd

Barnerommet som utvikler seg

Barnerommet som utvikler seg

Ved å abonnere på barneromsinnredning kan du enkelt bytte ut møbler og tilbehør i takt med at barnet vokser og utvikler seg. Dette barnerommet har vi satt sammen for en liten jente og det består av en seng, kommode, settehylle, garderobeskap, en liten stol og en lampe.

Priseksempel: 450,-/mnd

Soverommet du drømmer om

Soverommet du drømmer om

Velg en soveromsløsning med alt inkludert. Du velger selv stil, funksjon og antall møbler. Dette soverommet har vi levert med himmelseng, madrass og overmadrass, nattbord, garderobeskap, bilde, nattbordlampe og tekstilene som trengs for å gjøre stemningen komplett.

Priseksempel: 667,-/mnd

Oppbevaring for behov i endring

Oppbevaring for behov i endring

Med kombinasjoner av sjelfulle oppbevaringsmøbler og praktiske lagringssystemer tilpasser vi oppbevaringsløsningene dine etter hvert som livet utvikler seg og du får nye behov. Denne gulv-til-tak-bokhylla kombinerer et stemningsfullt møbel med praktisk oppbevaring i hjertet av hjemmet.

Priseksempel: 320,-/mnd

Gode nyheter om bærekraftige løsninger.