Vi bruker informasjonskapsler

Good Work bruker cookies for å gi den en god brukeropplevelse. Ved å bruke GoGood godtar du vår cookie-erklæring.

Les mer
Helhetlige interiørløsninger
/
Helhetlige interiørløsninger

Helhetlige interiørløsninger

Nå gjør vi det enkelt for deg å håndtere innredningen på kontoret fra A–Å. Løsningen vår består av fem deler:
Helhetlig interiørløsning for kontor fra Good Work

1. Ombrukbare møbler

Vi har utviklet et unikt sortiment som består av nye, kortreiste og ombrukbare kvalitetsmøbler som lages i Norge og kombinerer det med brukte kvalitetsmøbler som er rengjort, reparert og redesignet så det holder «god-som-ny»-standard.

2. Skreddersydde interiørløsninger

Vi kombinerer digitale verktøy, smaksalgoritmer og fagkompetanse fra interiøreksperter for å sette sammen møblene til skreddersydde, inspirerende og funksjonelle interiørløsninger som er designet med bærekraft, fleksibilitet og ombrukbarhet i alle ledd.

Ombrukssystem og miljøregnskap fra Good Work

3. Ombrukssystem og miljøregnskap

Vi har utviklet et digitalt ombrukssystem og fysisk tjenestetilbud som gjør det enkelt å holde oversikt over, vedlikeholde og bytte inn møbler når behovene på arbeidsplassen endrer seg. Systemet gjør det også enkelt å hente ut miljøregnskap til selskapets bærekraftsrapportering.

4. Enkel kundeopplevelse

Vår løsning håndterer alt fra bestilling, kjøp og installasjon av interiørløsninger, til håndtering og vedlikehold gjennom hele livsløpet. Og etterhvert som  behovene på arbeidsplassen endrer seg, hjelper vi deg med innbytte, oppdatering og innlevering for ombruk – sømløst, enkelt og greit.

Abonnementsmodell tilgjengelig fra Good Wok

5. Levert som abonnement

Vi har utviklet en abonnementsmodell for bedrifter som ønsker å unngå store store innkjøpskostnader og ha fleksibilitet til å endre innredning når behovene i organisasjonen endrer seg. Dermed leverer vi kontorinnredning som en tjeneste – for de av kundene våre som ønsker det.

Trenger du ikke hjelp til alt?

Vi kan også hjelpe deg med deler av jobben.