Vi bruker informasjonskapsler

Good Work bruker cookies for å gi den en god brukeropplevelse. Ved å bruke GoGood godtar du vår cookie-erklæring.

Les mer
/
Velg bærekraftig interiør

Velg bærekraftig interiør

Vi gjør det enkelt å utvikle et inspirerende og bærekraftig arbeidsmiljø. Vi kan hjelpe deg med alt fra innkjøp og planlegging til installering, montering og innredning:
Stablet stoler fra Good Work

1. Ombrukbare møbler

Vårt sortiment kombinerer nye møbler som er optimalisert for ombruk og lang levetid med brukte kvalitetsmøbler som er rengjort, reparert, restaurert og redesignet så de er like gode som nye. For å sikre at produktene våre er ombrukbare, samarbeider vi med norske møbelprodusenter, reparatører og redesignere. På den måten vet vi at møblene vi leverer er så bærekraftige og kortreiste som mulig.

2. Bærekraftig interiørrådgivning

Våre interiøreksperter hjelper deg med å planlegge og innrede arbeidsplassen din – enten den er på hoved- eller hjemmekontoret. Vi har utviklet unik metodikk som vektlegger bærekraft, fleksibilitet og ombrukbarhet i alle ledd når vi skreddersyr funksjonelle og inspirerende interiørløsninger som er tilpasset bedriftens behov, kultur og identitet.

Sjermdump innred selv-verktøy for enkle rom

3. Innred selv-verktøy for enkle rom

Trenger du et verktøy som gjør det enkelt å innrede ulike rom på kontoret kan du teste ut vårt innred selv-verktøy. Her kan du velge romtype, funksjon, stil og farger og få presentert en helhetlig interiørløsning som du kan få levert og installert på kontoret.

Velg abonnement og få fleksibel kontorinnredning

Ved å abonnere på kontorinnredning slipper du store innkjøpskostnader. Samtidig får du tilgang til ombruksverktøy, vedlikeholdstjenester og fleksibel oppdatering av innredningen når behovene på jobben endrer seg. Foretrekker du å kjøpe møblene, ordner vi det så lenge vi får ta vare på dem med vårt “ombruk inkludert”-konsept.

Våre partnere:

Flokk logo
Ope logo
Aarsland logo
Trenger du hjelp til noe annet?

Vi kan også hjelpe deg med dette: